Product News, March

Marts måned er på hæld, og det betyder også, at det er tid til vores månedlige opdatering, hvor vi giver jer en opdatering på alle de fede ting, som vi har rullet ud den sidste måned.

Læs mere

Product News, February

Der sker ting og sager hos Monthio, og vi har endnu engang en række nye features og forbedringer til vores produkt. I alt har vi fire nye store ting, som vi er utroligt glade for at kunne dele med jer.

Læs mere

Product News, December

Året er så småt på vej på hæld, men vi er stadigvæk i fuld gang med at gøre vores produkt endnu bedre. I december har vi tilføjet to nye features til vores flow, som forhåbentlig vil gøre oplevelsen bedre for både ansøger og långiver.

Læs mere

Sidste nyt fra Monthio

Hos Monthio er vi først og fremmest en teknologivirksomhed. Det betyder bl.a. at vi konstant arbejder på at forbedre vores produkt, f.eks. ved at optimere vores analyser og tilføje ny funktionalitet til produktet. I dette indlæg vil jeg gennemgå hvad der er sket med vores produkt den sidste måneds tid.

Læs mere

Hvem er Monthio?

Monthio er en teknologivirksomhed, der hjælper banker og andre finansielle institutioner med at kreditværdighedsvurdere deres kunde.

Læs mere